Fastighetsbolag som har fastigheter i Skurup

Annons:
I Skurup finns det 15 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Skurup. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Skurup. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Skurup så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Skurup så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Skurup så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Skurup. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Skurup har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Skurup

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Skurup har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Skurup. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Skurup du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Skurup kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Skurup om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Skurup. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Skurup som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Skurups Taxi
Järnvägsg. 17Bravur Fastigheter AB
Österg. 34Ropack Fastighets AB
0411 - 55 66 40


Agm Fastigheter AB
0411 - 498 50B Olsson Fastigheter i Skurup AB
Björkstigen 7
274 36 Skurup


Fagerhyltan Fastigheter 1 AB
Masking. 1
274 30 Skurup


Fagerhyltan Fastigheter 3 AB
Masking. 1
274 30 Skurup


Fagerhyltan Fastigheter 7 AB
Masking. 1
274 30 Skurup


Fastighetsbyrån
Stortorget 1
Skurup


Kronfast AB
Snapphanev. 11
274 37 SKURUP


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
Järnvägsg. 3
274 34 Skurup


Skurup Fastigheter AB
Masking. 13 -15
274 30 Skurup


Skurup Kommunala AB
0411 - 53 60 00Skurupshem AB
S. Kungsg. 1
274 35 SKURUP


T & M Ahlgrens Fastigheter AB
Norrg. 13
274 37 SKURUP

Annons:

Fastighetsägare i Skurup

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Skurup. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Skurup från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Skurup som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Skurup.

Fastighetsmäklare i Skurup

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Skurup så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Skurup från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Skurup riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Skurup

Skurup är en tätort och centralort i Skurups kommun i Skåne län. Tätorten är ett typiskt järnvägssamhälle som vuxit fram vid järnvägen mellan Malmö och Ystad under industrialismens barndom. Bebyggelsen består till stor del av enfamiljshus och villor, men har även några områden med flerfamiljshus i 1-4 plan.

Yta: 476,73 hektar
Invånare: 7565, år 2010

Här finns mer information om staden Skurup.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.