Fastighetsbolag som har fastigheter i Skivarp

Annons:
I Skivarp finns det 16 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Skivarp. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Skivarp. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Skivarp så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Skivarp så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Skivarp så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Skivarp. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Skivarp har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Skivarp

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Skivarp har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Skivarp. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Skivarp du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Skivarp kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Skivarp om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Skivarp. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Skivarp som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Varmital AB
örmöllaSydkustens Eltjänst
070


Aina Svensson
Ö. Vemmenhög 402
274 54 Skivarp


Almbacka AB
ÖLÖV 5:22
274 54 Skivarp


Ambolten AB
Tofthögs Gård
274 54 Skivarp


Borrehöiden AB
Kullagårdsvägen 412
274 53 SKIVARP


Fastigheten Örmölla 32:1
Örmölla 321
274 53 SKIVARP


Fastighetsbyrån Tsm AB
Tingaröd 92
274 53 SKIVARP


Karl Otto Alwén
Dybäck 4165 B
274 54 Skivarp


Larsson, Bengt Åke Ingvar
Ö. Vemmenhög 412
274 54 Skivarp


Mejeriet
Landsv. 78
274 50 Skivarp


Mossby Grönservice
Mossby 143
274 53 SKIVARP


Och Kommunikation HB
Ölöv 522
274 54 Skivarp


Per Ola Persson Skivarp 1:5
Öremöllav. 3
274 51 SKIVARP


Tomas Larsson
Disponentv. 5
274 51 SKIVARP


Tommy Wallin
Almaröd 78
274 54 Skivarp

Annons:

Fastighetsägare i Skivarp

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Skivarp. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Skivarp från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Skivarp som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Skivarp.

Fastighetsmäklare i Skivarp

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Skivarp så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Skivarp från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Skivarp riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Skivarp

Skivarp är en tätort i Skurups kommun och kyrkby i Skivarps socken på Söderslätt i Skåne. Skivarps kyrka är från 1100-talet. Skivarps gästgivargård tillkom på 1680-talet. Den nuvarande byggnaden härstammar från 1770-talet.

Yta: 125,92 hektar
Invånare: 1257, år 2010

Här finns mer information om staden Skivarp.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.