Fastighetsbolag som har fastigheter i Skanör

Annons:
I Skanör finns det 21 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Skanör. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Skanör. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Skanör så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Skanör så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Skanör så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Skanör. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Skanör har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Skanör

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Skanör har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Skanör. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Skanör du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Skanör kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Skanör om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Skanör. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Skanör som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Humarvi AB
KornettgatanBygg- & Skogskonsult Jan Hultman
KlasStefan Möller Invest AB
Olaus Tröskemans Gränd 4Ceciper AB
KaptensgHovbacken Förvaltnings AB
Fastighets AB Marty
MellangPinkport Invest AB
Nils Nattväktares Gränd 3Falsterbolaget 4 AB
Erik Olsson Fastighetsförmedling AB
SödergMäklarjouren Persson i Malmö
örnv


ABedular AB
Lärkv. 6
239 32 SKANÖR


Andreas Wijkström
Mellang. 44
239 30 SKANÖR


Fastighets AB Matboden
Mellang. 66
239 30 SKANÖR


För Norra Håslöv 34:4
Västerg. 47
239 30 SKANÖR


Horqen AB
Hamng. 6
239 30 SKANÖR


Hören AB
Österg. 13
239 30 SKANÖR


Krönet Fastighets AB
Väktarev. 9 A
239 33 Skanör


Lindströms Fönsterputs
Olaus Tröskemans Gränd 8
239 35 Skanör


Lunds Garantibil Fastighetsaktiebolag
Mellang. 15
239 30 SKANÖR


Tjodenalta AB
Slåtterv. 29
239 31 Skanör


Wow Fastigheter AB
Stjernbergs Sträte 3
239 33 Skanör

Annons:

Fastighetsägare i Skanör

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Skanör. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Skanör från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Skanör som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Skanör.

Fastighetsmäklare i Skanör

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Skanör så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Skanör från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Skanör riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Skanör

Skanör är en ort som ligger på Falsterbonäset i Vellinge kommun i Skåne län. Tätorten Skanör med Falsterbo består av Skanör och tvillingorten Falsterbo. Orterna växte ihop på 1960-talet. Både Skanör och Falsterbo blev städer på grund av medeltidens blomstrande sillfiske.

Yta:
Invånare: 7265, år 2010

Här finns mer information om staden Skanör.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.