Fastighetsbolag som har fastigheter i Sjöbo

Annons:
I Sjöbo finns det 14 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Sjöbo. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Sjöbo. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Sjöbo så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Sjöbo så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Sjöbo så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Sjöbo. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Sjöbo har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Sjöbo

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Sjöbo har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Sjöbo. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Sjöbo du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Sjöbo kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Sjöbo om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Sjöbo. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Sjöbo som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Teleservice Fastigheter i Sjöbo AB
Västerg. 14


Bjurman Mäklarbyrå
Norreg. 12
275 30 Sjöbo


Ekelunds Byggservice HB
Redskapsg. 3
275 39 SJÖBO


Fastighetsbyrån
G. Torg 2 A
275 30 Sjöbo


LENY Fastighets AB
G. Torg 5
275 30 Sjöbo


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
G. Torg 4
275 30 Sjöbo


NIMAB
Åkaregränd 6
275 39 SJÖBO


Nilssons Fastigheter i Sjöbo
Ollongränd 3
275 33 SJÖBO


Nimab Fastigheter AB
Sjöbohem, AB
Verkstadsg. 2 B
275 39 SJÖBO


Skånska Tak Fastigheter AB
0416 - 123 81Svensk Fastighetsförmedling
Järnvägsg. 1
275 30 Sjöbo


Tofta Gård Fastigheter AB
Tolångav. 21 B
275 34 Sjöbo


Övedsklosters Godsförvaltning
Harlösav. 585 -15
275 94 Sjöbo

Annons:

Fastighetsägare i Sjöbo

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Sjöbo. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Sjöbo från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Sjöbo som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Sjöbo.

Fastighetsmäklare i Sjöbo

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Sjöbo så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Sjöbo från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Sjöbo riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Sjöbo

Sjöbo är en tätort och centralort i Sjöbo kommun i sydöstra Skåne, cirka 35 kilometer öster om Lund, 25 kilometer norr om Ystad och 45 kilometer väster om Simrishamn. I norra delen av tätorten ligger Södra Åsums kyrka, och Södra Åsums gamla kyrka i kyrkbyn Åsum i Södra Åsums socken.

Yta: 526,71 hektar
Invånare: 6724, år 2010

Här finns mer information om staden Sjöbo.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.