Fastighetsbolag som har fastigheter i Röstånga

Annons:
I Röstånga finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Röstånga. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Röstånga. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Röstånga så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Röstånga så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Röstånga så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Röstånga. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Röstånga har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Röstånga

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Röstånga har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Röstånga. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Röstånga du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Röstånga kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Röstånga om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Röstånga. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Röstånga som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Röstånga Utvecklings AB (Svb)
BillingevSkogvångshus
Björnbärsstigen 4Frazzes Service AB
Marieholmsv


Acr Fastigheter I Malmö AB
St. Hjortaröd 910
268 68 Röstånga


Garnsoffan AB
Härsnäs 628
268 68 Röstånga


Jörgen Nilsson Service Och Fastigheter AB
Blinkarpsv. 12
268 68 Röstånga


Mbmt I Ask AB
L. Hjortaröd 692
268 68 Röstånga


Röstångahallen
Marieholmsv. 11
268 68 Röstånga


Tibbaröd-Hjortaröds Samfällighetsförening
St. Hjortaröd 1
268 68 Röstånga

Annons:

Fastighetsägare i Röstånga

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Röstånga. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Röstånga från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Röstånga som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Röstånga.

Fastighetsmäklare i Röstånga

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Röstånga så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Röstånga från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Röstånga riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Röstånga

Röstånga är en tätort i Svalövs kommun i Skåne. Röstånga ligger vid foten av Söderåsen. I Röstånga ligger Röstånga kyrka. Röstånga är kyrkby i Röstånga socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Röstånga landskommun.

Yta: 131,61 hektar
Invånare: 839, år 2010

Här finns mer information om staden Röstånga.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.