Fastighetsbolag som har fastigheter i Råå

Annons:
I Råå finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Råå. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Råå. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Råå så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Råå så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Råå så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Råå. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Råå har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Råå

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Råå har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Råå. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Råå du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Råå kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Råå om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Råå. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Råå som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Pesus Consulting
Libaug. 5ERA Löwander & Partners Bostadsmäklarna
Rååv. 26 -28


Archemi Fastigheter AB
Styrmansg. 19
252 70 Råå


Inger Thede AB
Jungmansg. 16
252 70 Råå


Jenni Nyström Fastighetsförmedling AB
Rååv. 51
252 70 Råå


Löwander och Partners På Råå AB
Rååv. 26
252 70 Råå


Närdingen 13
Styrmansg. 6 A
252 70 Råå


Per Och Ola Hansson Fastighets AB
Västindieg. 13
252 71 RÅÅ


Råå Marina Fastigheter, AB
Västindieg. 16
252 71 RÅÅ


Råå Varv AB
Västindieg. 20
252 71 RÅÅ


Sundsfast AB
Västindieg. 20
252 71 RÅÅ


Ulf J Hedén Holding AB
Bårslövsvägen 3
252 71 RÅÅ

Annons:

Fastighetsägare i Råå

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Råå. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Råå från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Råå som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Råå.

Fastighetsmäklare i Råå

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Råå så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Råå från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Råå riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Råå

Råå är ett fiskeläge i södra Helsingborg. Vid Råå mynnar Råån. Ortens namn skrevs 1521 (aff) Raa och har fått sitt namn efter Råån. Åns namn kommer av forndanska ra 'stång, gränsmärke'. Råån är gräns mellan två härad på en lång sträcka. På Råå finns flera gamla företag. Bland de äldsta som kan nämnas är Holms varv, E&B Petterssons Plåtslageri...

Yta:
Invånare: 3047, år 2010

Här finns mer information om staden Råå.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.