Fastighetsbolag som har fastigheter i Perstorp

Annons:
I Perstorp finns det 8 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Perstorp. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Perstorp. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Perstorp så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Perstorp så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Perstorp så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Perstorp. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Perstorp har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Perstorp

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Perstorp har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Perstorp. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Perstorp du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Perstorp kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Perstorp om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Perstorp. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Perstorp som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Florafastigheter 19 AB
0435


Färingtofta-Guvarp-Kampholma Samfällighetsför
Bjärröd 1008
284 91 PERSTORP


Jonsson Almqvist Fastigheter AB
Skrivarev. 2
284 34 Perstorp


Martin Hinn Fastigheter AB
Karsholm 203
284 92 Perstorp


Perstorps Bostäder AB
Torgg. 3
284 31 PERSTORP


Perstorps Entreprenad AB
Månstorp 104
284 91 PERSTORP


Troedsberga 9:43
Troedsberga 113
284 91 PERSTORP


Wannborga Fastigheter AB
Hökv. 6 A
284 36 Perstorp

Annons:

Fastighetsägare i Perstorp

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Perstorp. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Perstorp från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Perstorp som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Perstorp.

Fastighetsmäklare i Perstorp

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Perstorp så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Perstorp från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Perstorp riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Perstorp

Perstorp är en tätort som är centralort i Perstorps kommun i Skåne län. I Perstorp finns Perstorps kyrka och Perstorp AB:s industrier. I Perstorp finns Perstorp Bälinge IK (PBIK) som bildades vid en sammanslagning år 2012 av Perstorps sportklubb och Bälinge Boll och Idrottsklubb.

Yta: 543,05 hektar
Invånare: 5665, år 2010

Här finns mer information om staden Perstorp.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.