Fastighetsbolag som har fastigheter i Påarp

Annons:
I Påarp finns det 16 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Påarp. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Påarp. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Påarp så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Påarp så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Påarp så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Påarp. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Påarp har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Påarp

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Påarp har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Påarp. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Påarp du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Påarp kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Påarp om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Påarp. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Påarp som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Samfällighetsföreningen Lokvägen 13-31
LokvSankyl AB
HelsingborgsvFlexea AB
MaskinistgatanFastighetsaktiebolaget Mixtura
Maskinistg. 1Fastighetsbolaget Kerstinbirgitta AB
Lundsg


Aktören Fastighet HB
Maskinistg. 7
253 51 PÅARP


Alfredsson Projektutveckling AB
Smultrong. 5
253 51 PÅARP


Fastighetsbolaget Juglans AB
Idrottsg. 12
253 51 PÅARP


Frillestad-Rosenlund Samfällighetsförening
Mellanmossev. 35
253 53 PÅARP


Ganzo AB
Maskinistg. 10
253 51 PÅARP


Ola Gustafsson
Välluvsv. 4
253 51 PÅARP


Påarps Fastighets AB
Maskinistg. 1
253 51 PÅARP


Roger Sjöstrand och Jessica Sjöstrand
Nytorp 130
253 53 PÅARP


Sintum, AB
Lokv. 59
253 52 Påarp


Stefan O Anders Fastigheter AB
Lokförareg. 22
253 53 PÅARP


Tuwa Intressenter AB
Rausv. 687
253 51 PÅARP

Annons:

Fastighetsägare i Påarp

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Påarp. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Påarp från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Påarp som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Påarp.

Fastighetsmäklare i Påarp

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Påarp så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Påarp från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Påarp riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Påarp

Påarp är en tätort i Helsingborgs kommun i Välluvs socken i Skåne län, tio kilometer öster om centrala Helsingborg. Påarp expanderade kraftigt under 1960-70-talen, och är främst en bostadsort med stor arbetspendling till Helsingborg. Ortnamnet (1524 Poerup) innehåller ett mansbinamn Pa 'påfågel' och torp 'nybygge'.

Yta: 159,70 hektar
Invånare: 2789, år 2010

Här finns mer information om staden Påarp.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.