Fastighetsbolag som har fastigheter i Oxie

Annons:
I Oxie finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Oxie. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Oxie. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Oxie så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Oxie så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Oxie så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Oxie. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Oxie har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Oxie

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Oxie har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Oxie. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Oxie du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Oxie kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Oxie om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Oxie. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Oxie som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Jotunheim Fastigheter AB
LånghögsvIngvar Strandhs Fastigheter I Oxie AB
Kristinebergsv. 54Fjärdingsmannens Samfällighetsförening
GustafTegelstenens Samfällighetsförening
Lerbråkav. 4Mice Transport AB
Glimtv. 8Stall Glostorp AB
Glostorpsv. 2Pobu AB
Lockarps


Af Egendomsförmedling
Sandekullsv. 3
238 35 Oxie


Björkdungen AB
Anders Orkans v. 1
238 43 OXIE


Chiantitours
Kopparstjärnas Gata 10
238 41 OXIE


FastighetsTeamet AB
Glostorpsv. 2
238 41 OXIE


Geotra AB
Sofiedalsv. 8
238 37 Oxie


NFM Flytgolv AB
Vångav. 1
238 41 OXIE


Plymab Fastigheter AB
Sofiedalsv. 6
238 37 Oxie


S&S Långtradaren 10 AB
Företagsv. 5
238 37 Oxie


SundCom Group AB
Lockarpsv. 10
238 41 OXIE


Tegger Gruppen AB
Glostorpsv. 2
238 41 OXIE


Ägolottens Samfällighetsförening
Stensåkerv. 40
238 33 Oxie

Annons:

Fastighetsägare i Oxie

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Oxie. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Oxie från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Oxie som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Oxie.

Fastighetsmäklare i Oxie

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Oxie så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Oxie från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Oxie riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Oxie

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånare: 11493, år 2010

Här finns mer information om staden Oxie.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.