Fastighetsbolag som har fastigheter i Osby

Annons:
I Osby finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Osby. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Osby. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Osby så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Osby så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Osby så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Osby. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Osby har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Osby

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Osby har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Osby. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Osby du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Osby kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Osby om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Osby. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Osby som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Fastighetsbyrån
EsplanadgUlf Andersson Fastigheter AB
Pl 3008


Budtjänst i Osby AB
Värmev. 12
283 43 OSBY


Confundo Fastigheter AB
Sibbarp 3286
283 91 Osby


Fastighets AB Solstrålen
Vinterv. 1
283 44 Osby


Osbybostäder AB
Parkg. 1
283 31 Osby


Osbytången Fastighets AB
Klöverv. 20
283 50 OSBY


Skfs Fastigheter AB
Åsv. 3
283 45 OSBY


Stålbolaget Fastigheter I Osby AB
Kälsvedsv.
283 44 Osby


Swansons Travel AB
V. Storg. 32
283 35 Osby

Annons:

Fastighetsägare i Osby

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Osby. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Osby från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Osby som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Osby.

Fastighetsmäklare i Osby

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Osby så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Osby från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Osby riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Osby

Osby är en tätort som är centralort i Osby kommun i Skåne län. Osby är beläget i norra Skåne, cirka 33 kilometer norr om Hässleholm, cirka 50 kilometer norr om Kristianstad och cirka 25 kilometer söder om Älmhult i Småland. Orten ligger vid sjön Osbysjön, vilken genomkorsas av Helge å några kilometer längre söderut.

Yta: 826,82 hektar
Invånare: 7157, år 2010

Här finns mer information om staden Osby.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.