Fastighetsbolag som har fastigheter i Örkelljunga

Annons:
I Örkelljunga finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Örkelljunga. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Örkelljunga. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Örkelljunga så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Örkelljunga så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Örkelljunga så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Örkelljunga. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Örkelljunga har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Örkelljunga

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Örkelljunga har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Örkelljunga. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Örkelljunga du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Örkelljunga kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Örkelljunga om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Örkelljunga. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Örkelljunga som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


BBC Fastigheter AB
Skåneporten 2Rökaholm Fastigheter AB
073


Fastighetsbyrån
Ängelholmsv. 1 A
286 33 örkelljunga


M Klitgaard Fastigheter AB
Mörkahultsv. 4
286 36 ÖRKELLJUNGA


Olles Fastigheter I Markaryd AB
Hässleholmsv. 60
286 35 örkelljunga


P&N Fastigheter AB
Vallg. 1
286 33 örkelljunga


Örkelljungabostäder AB
Storg. 6
286 37 örkelljunga

Annons:

Fastighetsägare i Örkelljunga

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Örkelljunga. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Örkelljunga från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Örkelljunga som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Örkelljunga.

Fastighetsmäklare i Örkelljunga

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Örkelljunga så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Örkelljunga från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Örkelljunga riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Örkelljunga

Örkelljunga är en tätort som är centralort i Örkelljunga kommun i Skåne län, belägen vid motorvägen E4. Örkelljunga är kyrkbyn i Örkelljunga socken och här ligger Örkelljunga kyrka. En del av tätorten ligger dock i Rya socken. Namnet är en modernisering av Øthknælyung från 1307. Efterleden innehåller ljung, 'ljunghed'.

Yta: 564,37 hektar
Invånare: 4818, år 2010

Här finns mer information om staden Örkelljunga.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.