Fastighetsbolag som har fastigheter i Önnestad

Annons:
I Önnestad finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Önnestad. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Önnestad. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Önnestad så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Önnestad så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Önnestad så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Önnestad. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Önnestad har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Önnestad

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Önnestad har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Önnestad. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Önnestad du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Önnestad kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Önnestad om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Önnestad. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Önnestad som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


NTJ Invest Sverige AB
Levins v. 4Magnus Arvidsson
Färlövsv. 44Göran Månsson
Ullstorpsv. 230


Ekoingenjören T Låstbom
Bockebäcksv. 56
291 73 önnestad


Fun Box AB
Boställsv. 66
291 73 önnestad


Kampahusvägens Samfällighetsförening
Ullstorpsv. 52
291 93 önnestad


Peter Thulin Fastighets-
G. Skoglösav. 98
291 93 önnestad


Roalövs Schakt Och Trädgård KB
ROALÖVSV 106 106
291 93 önnestad


Vinslöv Valrossen 7 AB
G. Skoglösav. 98
291 93 önnestad


Zafe Care Holding AB
Bockebäcksv. 23
291 73 önnestad

Annons:

Fastighetsägare i Önnestad

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Önnestad. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Önnestad från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Önnestad som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Önnestad.

Fastighetsmäklare i Önnestad

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Önnestad så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Önnestad från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Önnestad riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Önnestad

Önnestad är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Önnestads socken i Skåne, belägen cirka 13 kilometer nordväst om Kristianstad. Grannskapet präglas av jordbruksnäringen, men i samhället finns också verkstadsindustri som Smekab AB, DB Schenker, Swerock (bergtäkt och betongstation) och Skanska (bergtäkt och asfaltverk).

Yta: 176,89 hektar
Invånare: 1378, år 2010

Här finns mer information om staden Önnestad.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.