Fastighetsbolag som har fastigheter i Ödåkra

Annons:
I Ödåkra finns det 11 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Ödåkra. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Ödåkra. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Ödåkra så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Ödåkra så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Ödåkra så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Ödåkra. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Ödåkra har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Ödåkra

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Ödåkra har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Ödåkra. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Ödåkra du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Ödåkra kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Ödåkra om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Ödåkra. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Ödåkra som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Samfällighetsföreningen Svensgård Norra
Solgårdsg. 8Svea Ing-Mari Hilding
Brittsommarg. 2Hällede 2:32:s Samfällighetsförening
Istappsg. 20M.N Fastighets & Trädgårdstjänst
TögÖdåkra Fastigheter AB
Östanvindsg. 9


Alles Allservice
Östanvindsg. 22
254 75 ödåkra


Major Sing Sidhu
Allerumsv. 6
254 74 ÖDÅKRA


PalleS Byggnadsfirma
Palmg. 20
254 74 ÖDÅKRA


Trewion AB
Centralg. 9
254 75 ödåkra


Utvälinge Fastigheter AB
Gröneg. 9
254 75 ödåkra


Ängagårds Fastigheter HB
Cederg. 20
254 74 ÖDÅKRA

Annons:

Fastighetsägare i Ödåkra

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Ödåkra. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Ödåkra från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Ödåkra som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Ödåkra.

Fastighetsmäklare i Ödåkra

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Ödåkra så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Ödåkra från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Ödåkra riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Ödåkra

Ödåkra är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Samhället ligger cirka åtta kilometer norr om Helsingborgs centrum, och cirka fem kilometer från Öresund. Omedelbart söder om orten ligger shoppingcentret Väla centrum.

Yta: 304,60 hektar
Invånare: 4920, år 2010

Här finns mer information om staden Ödåkra.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.