Fastighetsbolag som har fastigheter i Nyhamnsläge

Annons:
I Nyhamnsläge finns det 20 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Nyhamnsläge. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Nyhamnsläge. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Nyhamnsläge så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Nyhamnsläge så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Nyhamnsläge så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Nyhamnsläge. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Nyhamnsläge har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Nyhamnsläge

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Nyhamnsläge har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Nyhamnsläge. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Nyhamnsläge du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Nyhamnsläge kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Nyhamnsläge om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Nyhamnsläge. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Nyhamnsläge som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Armborstet 3
BlekevB/A/D/Company AB
BlekevOlof Weister Konsult
BränneslyckevHöganäs Affärsbyrå AB
Sven Bonas v. 8Warodells Bygg o Golv
NVägföreningen För Nordöstra Delen Av Nyhamnsläge
Eleshultsv


Arilds Service AB
Eleshultsv. 33
263 75 Nyhamnsläge


Bräcke Lyft & Transport
Bränneslyckev. 139
263 76 NYHAMNSLÄGE


Domherren AB
Ljunghedsv. 14
263 75 Nyhamnsläge


Eleshult Samfällighetsförening
Sandskäddev. 17
263 75 Nyhamnsläge


Ellemossen
Bränneslyckevägen 7251
263 76 NYHAMNSLÄGE


Gyllenstiernska Krapperupsstiftelsen
Krapperups Kyrkov. 13
263 76 NYHAMNSLÄGE


Ingemar Eliasson
Louisefredsv. 39
263 75 Nyhamnsläge


Kontorshuset i Nyhamn För Fast.Höganäs
Thin Jöns v. 15
263 76 NYHAMNSLÄGE


Kvidinge Centrum HB
Ljunghedsv. 14
263 75 Nyhamnsläge


Lagny AB
Janne Petters v. 31
263 76 NYHAMNSLÄGE


Mmc Fastigheter HB
Brunnbyv. 159
263 76 NYHAMNSLÄGE


Renfast i Skåne AB
Måns Jons v. 15 A
263 76 NYHAMNSLÄGE


Revisorshuset I Helsingborg, Höganäs och Klippan AB
Karolinev. 13
263 76 NYHAMNSLÄGE


Timotej Förvaltnings KB
Karolinev. 13
263 76 NYHAMNSLÄGE

Annons:

Fastighetsägare i Nyhamnsläge

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Nyhamnsläge. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Nyhamnsläge från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Nyhamnsläge som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Nyhamnsläge.

Fastighetsmäklare i Nyhamnsläge

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Nyhamnsläge så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Nyhamnsläge från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Nyhamnsläge riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Nyhamnsläge

Nyhamnsläge ligger vid kusten norr om Höganäs och är numera en del av tätorten Höganäs. Orten består mestadels av villabebyggelse men det finns också några mindre flerfamiljshus i centrum. En mindre småbåtshamn finns i byn och söder om denna finns en lång sandstrand med en väl tilltagen badbrygga.

Yta:
Invånare: 1500, år 2010

Här finns mer information om staden Nyhamnsläge.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.