Fastighetsbolag som har fastigheter i Näsum

Annons:
I Näsum finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Näsum. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Näsum. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Näsum så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Näsum så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Näsum så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Näsum. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Näsum har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Näsum

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Näsum har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Näsum. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Näsum du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Näsum kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Näsum om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Näsum. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Näsum som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Östads Samfällighetsförening
Olofströmsv. 870Industriförvaltning I Näsum AB
Linnavångsv. 30Föreningen Humlebygget
Vångav


PefAB Petterssons Förvaltning AB
Linnavångsv. 30
295 74 NÄSUM


Västanå Vägsamfällighet
Västanåv. 410
295 94 NÄSUM

Annons:

Fastighetsägare i Näsum

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Näsum. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Näsum från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Näsum som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Näsum.

Fastighetsmäklare i Näsum

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Näsum så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Näsum från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Näsum riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Näsum

Näsum är en tätort i Bromölla kommun och kyrkby i Näsums socken i Skåne. Samhället är en av flera tätorter runt Ivösjön. I samhället ligger bland annat Näsums kyrka. Utanför Näsum finns Humletorkan, en kulturbyggnad som byggdes för att torka humle till öltillverkning.

Yta: 119,58 hektar
Invånare: 1117, år 2010

Här finns mer information om staden Näsum.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.