Fastighetsbolag som har fastigheter i Munka-Ljungby

Annons:
I Munka-Ljungby finns det 19 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Munka-Ljungby. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Munka-Ljungby. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Munka-Ljungby så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Munka-Ljungby så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Munka-Ljungby så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Munka-Ljungby. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Munka-Ljungby har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Munka-Ljungby

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Munka-Ljungby har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Munka-Ljungby. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Munka-Ljungby du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Munka-Ljungby kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Munka-Ljungby om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Munka-Ljungby. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Munka-Ljungby som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Tåstarps Gymn.För
Tåstarps Backav. 110Allround Uthyrning Sverige AB
UgglemossavTorvgårda
Kollebäcksv. 288Backarnas Samfällighetsförening
EriksBassholma Samfällighetsförening
Aggarps Byav. 82Erlandsson, Alf Ronny Bertil
Dalamöllev. 82Frästek System AB
Företagareg. 6S R Munka Ljungby Fastighets AB
GesällgLjungabolets Byggnadsplans Samfäll
Smultronstigen 3


Augustenborgs Samfällighetsförening
Aggarpsv. 308
266 94 MUNKA-LJUNGBY


Brohus Fastigheter AB
Skelderhusv. 123
266 94 MUNKA-LJUNGBY


Fastigheten Tången 3 AB
Företagareg. 7 A
266 32 MUNKA-LJUNGBY


Grottekvarnens Samfällighetsförening
Ellenbergav. 13
266 32 MUNKA-LJUNGBY


L & L Lokal AB
Företagareg. 18
266 32 MUNKA-LJUNGBY


Lärkeröds Samfällighetsförening
Kyrkog. 4
266 33 Munka


Munkaljungby Ridklubb
Skeldingev. 10
266 32 MUNKA-LJUNGBY


PARE FASTIGHETER STENGETEN AB
Företagareg. 18
266 32 MUNKA-LJUNGBY


RSP Produktion AB
Ellenbergav. 13
266 32 MUNKA-LJUNGBY


Tingbergs Vägs Samfällighetsförening
Lilla Tingberg
266 94 MUNKA-LJUNGBY

Annons:

Fastighetsägare i Munka-Ljungby

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Munka-Ljungby. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Munka-Ljungby från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Munka-Ljungby som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Munka-Ljungby.

Fastighetsmäklare i Munka-Ljungby

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Munka-Ljungby så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Munka-Ljungby från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Munka-Ljungby riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Munka-Ljungby

Munka Ljungby är en tätort i Ängelholms kommun och kyrkby i Munka Ljungby socken i Skåne. I orten ligger bland annat Munka-Ljungby kyrka och Munka folkhögskola. Munka-Ljungby har många industrier, de flesta i den södra delen av orten.

Yta: 223,32 hektar
Invånare: 2840, år 2010

Här finns mer information om staden Munka-Ljungby.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.