Fastighetsbolag som har fastigheter i Malmö

Annons:
I Malmö finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Malmö. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Malmö. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Malmö så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Malmö så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Malmö så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Malmö. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Malmö har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Malmö

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Malmö har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Malmö. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Malmö du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Malmö kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Malmö om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Malmö. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Malmö som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.

Bats Fastigheter
Sångleksg. 10
215 79 Malmö


Byggnadsundersökningar AB
Derbyv. 6 C
212 35 MALMÖ


Contentus AB
S. Skolg. 31
214 22 MALMÖ


Fastighetsförvaltare Bergman AB
Nordlinds v. 95
217 73 Malmö


Haga Gruppen Fastighetsförvaltning AB
Carl Gustafs v. 16
211 46 Malmö


Heimstaden Malmö
S. Skolg. 39
214 22 MALMÖ


Hemsö Fastighets AB
Neptuniplan 7
211 18 MALMÖ


Inspecta
Höjdroderg. 12
212 39 MALMÖ


MKB Fastighets AB
S. Förstadsg. 47
211 43 MALMÖ


SkandiaMäklarna
Slussplan 5
211 30 MALMÖ


Skanska
Skrivaregatan 1
215 32 MALMÖ


Wihlborgs Fastigheter AB
Dockplatsen 16
211 19 Malmö

Annons:

Fastighetsägare i Malmö

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Malmö. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Malmö från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Malmö som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Malmö.

Fastighetsmäklare i Malmö

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Malmö så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Malmö från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Malmö riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Malmö

Malmö är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Malmö kommun i Skåne län men även innefattande Arlöv i Burlövs kommun. Malmödelen av tätorten utgör centralort i Malmö kommun, medan Arlöv utgör centralort i Burlövs kommun. Malmö är även residensstad i Skåne län.

Yta: 7 681,36 ha
Invånare: 280415, år 2010

Här finns mer information om staden Malmö.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.