Fastighetsbolag som har fastigheter i Lund

Annons:
I Lund finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Lund. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Lund. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Lund så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Lund så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Lund så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Lund. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Lund har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Lund

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Lund har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Lund. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Lund du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Lund kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Lund om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Lund. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Lund som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.

Byggnads AB Tornahem
Äpplehagen 2
223 55 Lund


Clifa Service AB
Tellusg. 13
224 57 LUND


Fastighets AB Briggen
Emdalav. 6
223 69 LUND


Fastighets AB Runstenen
046 - 12 26 77Fastighetsmäklare Rolf Hettinger AB
Ringv. 5
222 25 Lund


LKF
L. Tvärg. 21
223 53 Lund


Lawes Fastighetsservice
Gustavshemsv. 3
227 64 Lund


Magntorn & Lindwall
S:t Petri Kyrkog. 15
222 21 Lund


Paulssons Fastighets
Kyrkog. 13
222 22 LUND


Peab
Ruben Rausings g. 11 A
223 55 Lund


Riksbyggen
Skifferv. 86
224 78 Lund


Rätt Hem
046 - 14 50 80Skånegårdar AB
Bredg. 25
222 21 Lund


Statens fastighetsverk - SFV
Ö. Vallg. 14
223 61 LUND


Stigborg Förvaltning AB
Skifferv. 11
224 78 Lund


Thomas Leijon Fastighets AB
Gerdag. 4
223 62 Lund


Växtvårdarna Grön Interiör
Kalkstensv. 7
224 78 Lund


Wihlborgs Fastigheter AB
Scheelev. 17
223 63 LUND

Annons:

Fastighetsägare i Lund

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Lund. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Lund från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Lund som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Lund.

Fastighetsmäklare i Lund

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Lund så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Lund från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Lund riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Lund

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånare: 82800, år 2010

Här finns mer information om staden Lund.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.