Fastighetsbolag som har fastigheter i Ludvigsborg

Annons:
I Ludvigsborg finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Ludvigsborg. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Ludvigsborg. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Ludvigsborg så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Ludvigsborg så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Ludvigsborg så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Ludvigsborg. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Ludvigsborg har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Ludvigsborg

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Ludvigsborg har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Ludvigsborg. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Ludvigsborg du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Ludvigsborg kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Ludvigsborg om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Ludvigsborg. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Ludvigsborg som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Jadstens Bygg AB
Kvarndammsvägen 22Olle Schönström
Kvarndammsvägen 46Stugan Nr 1 Ek för
LindvägenEnevångens Samfällighetsförening
Ekvägen 4G.E.B Gebories HB
Bondemölla 4703Olsen Bemanning
Häggenäset ekstigen 4


AB Ögonblicket
Strandvägen 39
242 71 Ludvigsborg


Catrin Andersson För Bondemölla 4703
Bondemölla 4703
242 71 Ludvigsborg


Ljungberg, Jennifer
Övre vägen 1
242 71 Ludvigsborg


Ludvigsborgs-Röinge Vägförening
Gullvivevägen 32
242 72 LUDVIGSBORG


Rainbow Syd Miljöteknik
Fulltoftav. 44
242 71 Ludvigsborg


Ronny Lovén Holding AB
Strandvägen 39
242 71 Ludvigsborg

Annons:

Fastighetsägare i Ludvigsborg

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Ludvigsborg. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Ludvigsborg från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Ludvigsborg som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Ludvigsborg.

Fastighetsmäklare i Ludvigsborg

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Ludvigsborg så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Ludvigsborg från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Ludvigsborg riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Ludvigsborg

Ludvigsborg är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Hörby kommun i Skåne län men även innefattande en del av Höörs kommun, belägen mellan Hörby och Höör öster om Ringsjön. I Ludvigsborg finns en Ica Nära-butik. Det finns även en friskola (F-9), ett fritids och ett dagis. Det finns bussförbindelse med Hörby och Höör.

Yta: 149,02 hektar
Invånare: 1041, år 2010

Här finns mer information om staden Ludvigsborg.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.