Fastighetsbolag som har fastigheter i Lönsboda

Annons:
I Lönsboda finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Lönsboda. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Lönsboda. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Lönsboda så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Lönsboda så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Lönsboda så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Lönsboda. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Lönsboda har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Lönsboda

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Lönsboda har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Lönsboda. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Lönsboda du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Lönsboda kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Lönsboda om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Lönsboda. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Lönsboda som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Gustafsson AB, Entreprenörfirma Evald
GisslabodaPer Arne Evaldsson
Gylsboda 2460Tornhuset I Lönsboda AB
Tosthultsv. 9Tommaboda Östra Samfällighetsförening
TommabodavAbec Fastighets AB
Gjutareg. 2


Bröderna Klemmedssons Fastighets AB
Kyrkhultsv. 4
280 70 LÖNSBODA


Hujeda AB
073 - 181 68 00LNT Järn-Sprängmedel AB
Ö. Järnvägsg. 2
280 70 LÖNSBODA


Tommaboda Samfällighetsförening
Tommaboda 695
280 70 LÖNSBODA


Örkeneds Ekonomiservice AB
N. Duvhult 999
280 70 LÖNSBODA

Annons:

Fastighetsägare i Lönsboda

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Lönsboda. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Lönsboda från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Lönsboda som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Lönsboda.

Fastighetsmäklare i Lönsboda

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Lönsboda så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Lönsboda från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Lönsboda riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Lönsboda

Lönsboda är en tätort i Osby kommun i Skåne län, belägen cirka 20 kilometer öster om centralorten Osby, och en viktig serviceort i den östra kommundelen. Ortnamnet finns dokumenterat från 1584 som Lønnsboe. Förleden är trädslaget lönn och efterleden bod i plural form.

Yta: 228,31 hektar
Invånare: 1903, år 2010

Här finns mer information om staden Lönsboda.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.