Fastighetsbolag som har fastigheter i Lomma

Annons:
I Lomma finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Lomma. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Lomma. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Lomma så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Lomma så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Lomma så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Lomma. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Lomma har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Lomma

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Lomma har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Lomma. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Lomma du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Lomma kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Lomma om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Lomma. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Lomma som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Bromi Gruppen Fastigheter AB
LommaSkärskog Fastigheter
Tullhustorget 10


Donab Fastigheter AB
Vinstorpsv. 33
234 37 LOMMA


Make Fastigheter AB
Vinstorpsv. 31
234 37 LOMMA


Malmö Möbelpolering
Siriusg. 3
234 37 LOMMA

Annons:

Fastighetsägare i Lomma

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Lomma. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Lomma från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Lomma som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Lomma.

Fastighetsmäklare i Lomma

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Lomma så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Lomma från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Lomma riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Lomma

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånare: 10837, år 2010

Här finns mer information om staden Lomma.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.