Fastighetsbolag som har fastigheter i Ljungbyhed

Annons:
I Ljungbyhed finns det 20 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Ljungbyhed. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Ljungbyhed. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Ljungbyhed så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Ljungbyhed så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Ljungbyhed så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Ljungbyhed. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Ljungbyhed har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Ljungbyhed

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Ljungbyhed har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Ljungbyhed. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Ljungbyhed du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Ljungbyhed kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Ljungbyhed om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Ljungbyhed. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Ljungbyhed som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Asn Consulting
Allarp 777H. Bertram Invest AB
TostarpSnälleröds Säteri AB
Förrådsv. 10Ljung-Allarps Samfällighetsförening
Allarp 834Brandsbergagården KB
BrandsbergaSorröds Gård AB
Sorrödsgården 438Björkarps Samfällighetsförening
BjörkarpVinnardag Fastigheter
Färingtofta 4161


Dillkrona Förvaltnings AB
Risebergagården
264 54 LJUNGBYHED


Eurolink Fastigheter AB
Rågångsg. 3
264 53 Ljungbyhed


Gundetorp-Smålandens Samfällighetsförening
TOLSJÖ 444 444
264 53 Ljungbyhed


Ingelstorps Gård
Ingelstorps Gård 1200
264 54 LJUNGBYHED


Ljungbyhed Park AB
Thulinv. 5
264 51 Ljungbyhed


Reval Sweden KB
Herrevadskloster
264 53 Ljungbyhed


Rönneådalens Sport & Fritid AB
Rynke 589
264 53 Ljungbyhed


Snälleröds VVS & Fastighets Service
Snälleröd 4744
264 54 LJUNGBYHED


Snälleröds-Torraröds Samfällighetsför
Torraröd 4954
264 54 LJUNGBYHED


Spolservice i Ljungbyhed AB
Skankhult 4820
264 54 LJUNGBYHED


Svantessons Fastighets AB
Slättåkra 928
264 53 Ljungbyhed


Åsbo Fastighetsbyrå
Brohuset 357
264 53 Ljungbyhed

Annons:

Fastighetsägare i Ljungbyhed

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Ljungbyhed. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Ljungbyhed från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Ljungbyhed som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Ljungbyhed.

Fastighetsmäklare i Ljungbyhed

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Ljungbyhed så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Ljungbyhed från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Ljungbyhed riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Ljungbyhed

Ljungbyhed är en tätort i Klippans kommun i Skåne län. Ljungbyhed har länge präglats av sin karaktär som militär övningsplats. På senare år har dock den militära närvaron minskats. Det finns verksamhet på Ljungbyheds flygplats. Bland annat driver Trafikflyghögskolan, TFHS, trafikflygarutbildning för civil luftfart i Lunds universitets regi.

Yta: 296,89 hektar
Invånare: 2046, år 2010

Här finns mer information om staden Ljungbyhed.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.