Fastighetsbolag som har fastigheter i Linderöd

Annons:
I Linderöd finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Linderöd. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Linderöd. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Linderöd så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Linderöd så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Linderöd så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Linderöd. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Linderöd har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Linderöd

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Linderöd har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Linderöd. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Linderöd du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Linderöd kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Linderöd om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Linderöd. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Linderöd som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Byrhults Samfällighetsförening
ByrhultsvägenLinderöds Allmek, Sven Gustafsson
äsphultsv


Börjessons Bil O Traktor Linderöd
Hackev. 6
298 94 LINDERÖD


Fonnelunds Invest AB
Hackev. 20
298 94 LINDERÖD


Linderödsgården
Bösarpsvägen 214
298 94 LINDERÖD


Loarps Samfällighetsförening
Loarpsv. 23
298 94 LINDERÖD

Annons:

Fastighetsägare i Linderöd

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Linderöd. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Linderöd från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Linderöd som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Linderöd.

Fastighetsmäklare i Linderöd

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Linderöd så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Linderöd från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Linderöd riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Linderöd

Linderöd är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Linderöds socken i Skåne. Linderöd har gett namn åt Linderödsåsen. E22 går igenom Linderöd. Linderöd ligger utmed den numera nedlagda och upprivna bandelen Kristianstad-Eslöv, tidigare Hörby-Tollarps Järnväg. Järnvägen lades ner 1957 och rälsen revs upp 1980.

Yta: 75,84 hektar
Invånare: 404, år 2010

Här finns mer information om staden Linderöd.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.