Fastighetsbolag som har fastigheter i Limhamn

Annons:
I Limhamn finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Limhamn. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Limhamn. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Limhamn så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Limhamn så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Limhamn så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Limhamn. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Limhamn har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Limhamn

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Limhamn har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Limhamn. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Limhamn du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Limhamn kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Limhamn om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Limhamn. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Limhamn som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Fagerhyltan Fastigheter 8 AB
Strandg


Aronata AB
Limhamnsv. 111
216 13 LIMHAMN


Bryggan Fastighetsekonomi
Järnvägsg. 15
216 14 Limhamn


Folkets Hus i Limhamn
Linnég. 61
216 14 Limhamn


Hallonqvist fastighetsbyrå AB
Tegnérg. 58
216 12 Limhamn


Hanssons Fastigheter Limhamn AB
Limhamnsgårdens Allé 8
216 16 Limhamn


Kalk Fastigheter AB
Ringugnsg. 14
216 16 Limhamn


Kristineberg Fastigheter AB
040 - 18 87 90LB Måleri AB
Bispg. 76
216 22 LIMHAMN


Landgren
Övägen 8 A
216 42 LIMHAMN


Rut & Rot Hemservice AB
Stjärnplan 3
216 18 Limhamn


Röing Arkitekter AB
Järnvägsg. 17
216 14 Limhamn

Annons:

Fastighetsägare i Limhamn

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Limhamn. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Limhamn från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Limhamn som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Limhamn.

Fastighetsmäklare i Limhamn

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Limhamn så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Limhamn från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Limhamn riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Limhamn

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånare: 5674, år 2010

Här finns mer information om staden Limhamn.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.