Fastighetsbolag som har fastigheter i Lerberget

Annons:
I Lerberget finns det 14 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Lerberget. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Lerberget. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Lerberget så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Lerberget så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Lerberget så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Lerberget. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Lerberget har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Lerberget

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Lerberget har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Lerberget. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Lerberget du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Lerberget kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Lerberget om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Lerberget. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Lerberget som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Lerbergets Elservice
Segelv. 45Svinbådan AB
LerbergetsÖstra Lerbergets Samfällighetsförening Nr 4
Höv. 22AB Hampus
LerbergetsFastighets AB Snödroppen
LarsKölnans Fritidsby
Frögränd 22Östra Lerbergets Samfällighetsförening
Betesv


4220 Holding AB
Lerbergets Byav. 124
263 52 Lerberget


Boställets Samfällighetsförening
Lergravsv. 19
263 52 Lerberget


Lerbergets Byamän Ek För
Lerbergets HAMN
263 52 Lerberget


Nordiska Tanktransporter Helsi
Rättarev. 60
263 53 LERBERGET


Samfällighetsföreningen Groddgränd
Groddgränd 32
263 53 LERBERGET


Östra Lerbergets Samfällighetsförening Nr 3
Höv. 21
263 53 LERBERGET


Östra Lerbergets Samfällighetsförening Nr 6
Höv. 85
263 53 LERBERGET

Annons:

Fastighetsägare i Lerberget

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Lerberget. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Lerberget från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Lerberget som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Lerberget.

Fastighetsmäklare i Lerberget

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Lerberget så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Lerberget från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Lerberget riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Lerberget

Lerberget är ett tidigare fiskeläge i Väsby socken och nu ett område i södra delen av tätorten Höganäs i Höganäs kommun med cirka 2 700 invånare. Lerberget är beläget där Öresund möter Kattegatt. Orten var ursprungligen ett fiskeläge och namnet antas komma från en lerkulle nära hamnen.

Yta:
Invånare: 2700, år 2010

Här finns mer information om staden Lerberget.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.