Fastighetsbolag som har fastigheter i Landskrona

Annons:
I Landskrona finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Landskrona. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Landskrona. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Landskrona så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Landskrona så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Landskrona så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Landskrona. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Landskrona har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Landskrona

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Landskrona har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Landskrona. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Landskrona du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Landskrona kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Landskrona om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Landskrona. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Landskrona som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.

ABOS Skadeservice
Örestigen 15
261 61 LANDSKRONA


Fastighetsbyrån
Järnvägsg. 13
261 32 LANDSKRONA


Greger Jönsson Nordisk Fastighetsförmedling AB
Storg. 31
261 31 Landskrona


HSB Landskrona Ek. För.
Storg. 25
261 22 Landskrona


Jinnestål Förvaltning
Svaneg. 5
261 39 Landskrona


Landskronahem, AB
Pjäsg. 14
261 45 LANDSKRONA


Lindström Fastigheter AB
Eriksg. 90
261 33 Landskrona


Mäklarfirman Markholm & Partners AB
Borgmästarg. 14
261 32 LANDSKRONA


Mäklarhuset
Kungsg. 19
261 31 Landskrona


Olavia AB
Strandv. 204
261 22 Landskrona


Peab
Varvsv. 113
261 35 Landskrona


Svensk Fastighetsförmedling
Ödmanssonsg. 2
261 34 LANDSKRONA


Svenska Hus
N. Långg. 24
261 31 Landskrona

Annons:

Fastighetsägare i Landskrona

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Landskrona. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Landskrona från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Landskrona som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Landskrona.

Fastighetsmäklare i Landskrona

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Landskrona så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Landskrona från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Landskrona riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Landskrona

Landskrona är centralort i Landskrona kommun. Tätorten hade 30499 invånare år 2010. Den ligger vid Öresund i västra Skåne, mellan Helsingborg och Lund. Landskrona stad grundades möjligen den 20 mars 1413, då fiskeläget Sønder Sæby gavs stadsprivilegier av unionskungen Erik av Pommern.

Yta: 12,09 km2
Invånare: 30499, år 2010

Här finns mer information om staden Landskrona.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.