Fastighetsbolag som har fastigheter i Kristianstad

Annons:
I Kristianstad finns det 11 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Kristianstad. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Kristianstad. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Kristianstad så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Kristianstad så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Kristianstad så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Kristianstad. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Kristianstad har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Kristianstad

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Kristianstad har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Kristianstad. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Kristianstad du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Kristianstad kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Kristianstad om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Kristianstad. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Kristianstad som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.

ABK, AB Kristianstadsbyggen
N. Kaserng. 4
291 32 Kristianstad


Byggnads AB Bröderna Persson
Döbelnsg. 10
291 31 KRISTIANSTAD


Dahlqvists Fastighetsförvaltning AB
Döbelnsg. 9
291 31 KRISTIANSTAD


FASAB Fastighetsskötsel AB
Björkhemsv. 9
291 54 Kristianstad


Förvaltningsaktiebolaget Floresta
Vasag. 7
291 53 KRISTIANSTAD


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
V. Storg. 47
291 31 KRISTIANSTAD


Mäklarhuset i Kristianstad AB
G. Långebrog. 34 B
291 59 KRISTIANSTAD


Olandersson B Fastighetsförvaltning
044 - 24 04 88Skooghs Bygg AB
Björkhemsv. 15D
291 54 Kristianstad


Svensk Fastighetsförmedling
Hessleg. 4
291 31 KRISTIANSTAD


Värderingsbyrån
Norretullsv. 15
291 32 Kristianstad

Annons:

Fastighetsägare i Kristianstad

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Kristianstad. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Kristianstad från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Kristianstad som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Kristianstad.

Fastighetsmäklare i Kristianstad

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Kristianstad så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Kristianstad från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Kristianstad riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Kristianstad

Kristianstad är en tätort som är centralort i Kristianstads kommun i Skåne län. Orten är Sveriges 30:e största tätort och Skånes fjärde största, med 35 711 invånare. Kristianstad är den svenska livsmedelsindustrins största centrum och över 3 500 personer är anställda inom livsmedelsindustrin...

Yta: 1 768,62 hektar
Invånare: 35711, år 2010

Här finns mer information om staden Kristianstad.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.