Fastighetsbolag som har fastigheter i Klippan

Annons:
I Klippan finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Klippan. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Klippan. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Klippan så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Klippan så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Klippan så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Klippan. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Klippan har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Klippan

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Klippan har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Klippan. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Klippan du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Klippan kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Klippan om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Klippan. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Klippan som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.

Bosab Fastighetsförvaltning AB
Vedbyv. 41
264 35 KLIPPAN


JFC HåltagningSyd AB
Maltgränd 4
264 39 KLIPPAN


Riksbyggen
Storg. 35
264 21 Klippan


Svensk Fastighetsförmedling
Storg. 25
264 33 KLIPPAN


Treklövern Bostads AB
Storg. 43
264 32 Klippan


Åke Dahl Fastighets AB
Storg. 26
264 33 KLIPPAN

Annons:

Fastighetsägare i Klippan

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Klippan. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Klippan från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Klippan som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Klippan.

Fastighetsmäklare i Klippan

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Klippan så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Klippan från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Klippan riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Klippan

Klippan är en tätort och centralort i Klippans kommun i Skåne län. I nordöstra delen av tätorten ligger kyrkbyn Vedby med Vedby kyrka. I Klippan ligger även S:t Petri kyrka. I Klippan finns en lång företagstradition med 1200 aktiva företag med en spridning från små enmansföretag till specialiserade branscher som transport, verkstad, livsmedel...

Yta: 500,12 hektar
Invånare: 8116, år 2010

Här finns mer information om staden Klippan.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.