Fastighetsbolag som har fastigheter i Klågerup

Annons:
I Klågerup finns det 22 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Klågerup. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Klågerup. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Klågerup så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Klågerup så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Klågerup så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Klågerup. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Klågerup har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Klågerup

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Klågerup har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Klågerup. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Klågerup du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Klågerup kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Klågerup om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Klågerup. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Klågerup som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Borups Gård AB
BorupsvägenBjurbäcks Säteri
TejarpsvAndersson Carl-Axel
Hantverkarev. 19PaboS Fastighetsservice
HyllevAskebacken Fastighetsutveckling Österlen AB
HögboTejarpsdalens Samfällighetsförening
BjörktrastgrändP. Lundströms Fastighet O Anläggningsservice
Talltitegränd


Anita Torstensson
Hantverkarev. 1
233 76 KLÅGERUP


Askebacken AB
Ättehögsv. 72
233 75 Klågerup


Askebacken Vårdfastigheter AB
Ättehögsv. 72
233 75 Klågerup


Börringe Godsförvaltning AB
Stationsv. 14 Börringe
233 76 KLÅGERUP


Ely & Björn Trav AB
BORUPSGÅRD
233 76 KLÅGERUP


Erik Och Henrik Thott Uthyrning
BÖKEBERGSSLÄTT
230 41 Klågerup


Klågerups Förvaltnings AB
Klågerups Gård
230 41 Klågerup


Klågerups Mark & Fastighetsservice AB
Fredentorpsv. 11
233 76 KLÅGERUP


Kylens Samfällighetsförening
Tallv. 14
233 76 KLÅGERUP


Lasse Lastare Entreprenad AB
Hybyv. 2
233 76 KLÅGERUP


Ottosson, Per Göran
Vinningevägen
233 75 Klågerup


Rl Alltjänst AB
Granv. 5
233 76 KLÅGERUP


Ronny Jönsson Måleri AB
Eksholmsv. 307
233 76 KLÅGERUP


Skabersjöbygdens Fastighets AB
Ättehögsv. 72
233 75 Klågerup


Thinkspeakact, Daniel Kullman
Hyby Grindv. 116
233 75 Klågerup

Annons:

Fastighetsägare i Klågerup

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Klågerup. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Klågerup från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Klågerup som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Klågerup.

Fastighetsmäklare i Klågerup

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Klågerup så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Klågerup från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Klågerup riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Klågerup

Klågerup är en tätort i Hyby socken norra delen av Svedala kommun i Skåne län. Klågerup ligger vid länsväg 108 mellan Staffanstorp och Svedala. Öster om länsvägen ligger Klågerups slott. Ortens bebyggelse består av villor och radhus. I Klågerup finns livsmedelsbutik, bibliotek, pizzeria, idrottshallar och idrottsplatser samt en kiosk med thaikök.

Yta: 106,93 hektar
Invånare: 1904, år 2010

Här finns mer information om staden Klågerup.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.