Fastighetsbolag som har fastigheter i Kivik

Annons:
I Kivik finns det 22 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Kivik. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Kivik. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Kivik så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Kivik så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Kivik så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Kivik. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Kivik har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Kivik

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Kivik har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Kivik. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Kivik du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Kivik kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Kivik om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Kivik. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Kivik som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Nordin, Gunnar
AvenboksvInga Christensen AB
KillebackenBjörkeboda Lantbruk & Viltvård
Ravlunda 297C. Hansson Däck & Fälg
RavlundaHjälmaröd 4:202
KiviksSoltero Fastigheter AB
Humlev


AB B Bjurman Viktor I Kullåkra
Svinaberga Kullåkra 1
277 35 Kivik


Berg & Partner Fastigheter AB
Marknadsv. 11
277 32 KIVIK


Engsro-Electro
Mellby Ängsro
277 35 Kivik


Hansson, Kaj Roger
Åkarp 22
277 35 Kivik


Hjälmaröd-Krubbemöllas Samfällighetsförening
Hjälmaröd 1116
277 32 KIVIK


Kipra AB
070 - 633 35 14Kivik Holding AB
Karakåsvägen 45
277 35 Kivik


Kiviks Fastighetsförmedling AB
Västanv. 11
277 30 KIVIK


Kiviks Hamn Fastighets AB
Rusthållsv. 6
277 30 KIVIK


Mellby Ateliers Samfällighetsförening
Mellby 26
277 35 Kivik


Mellby Fastighetsförmedling AB
Västanv. 11
277 30 KIVIK


Natnalp AB
Killebacken 11
277 31 Kivik


Nilu-Teknik HB
Lejeg. 60
277 32 KIVIK


Nordin Fastigheter Nr Ett I Simrishamn AB
Avenboksv. 3
277 31 Kivik


Rosenkvist-Stålhammar AB
Killebacken 3
277 31 Kivik


Solglimtens Frukt och Biodling
Bästekille 822
277 35 Kivik

Annons:

Fastighetsägare i Kivik

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Kivik. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Kivik från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Kivik som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Kivik.

Fastighetsmäklare i Kivik

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Kivik så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Kivik från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Kivik riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Kivik

Kivik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län och centralort för äppelodlingen i området. Huvudnäringar i dag är fiske och turism. Kiviks musteri i Karakås tillverkar cider, glögg, vin m.m. Förenade frukt tar hand om den frukt som odlas.I Kivik bedrivs marknader såsom Kiviks marknad och Äppelmarknaden i Kivik.

Yta: 125,26 hektar
Invånare: 960, år 2010

Här finns mer information om staden Kivik.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.