Fastighetsbolag som har fastigheter i Killeberg

Annons:
I Killeberg finns det 8 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Killeberg. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Killeberg. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Killeberg så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Killeberg så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Killeberg så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Killeberg. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Killeberg har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Killeberg

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Killeberg har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Killeberg. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Killeberg du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Killeberg kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Killeberg om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Killeberg. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Killeberg som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Loshult-Rävatorpets Vägs Samfällighetsförening
Loshult 2220Stora Stockhults Samfällighetsförening
StockhultsvVj Services
GnubbarpTexo Holding AB
Hallarydsv


Blp I Älmhult AB
Fornahässlev. 16
280 72 Killeberg


Greens Redovisningsbyrå
Kongstorpsv. 6
280 72 Killeberg


Källstorps Samfällighetsförening
Blackatorp 2262
280 72 Killeberg


Möckeln Fastigheter AB
Hökön 1071
280 72 Killeberg

Annons:

Fastighetsägare i Killeberg

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Killeberg. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Killeberg från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Killeberg som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Killeberg.

Fastighetsmäklare i Killeberg

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Killeberg så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Killeberg från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Killeberg riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Killeberg

Killeberg är en tätort i Osby kommun i Skåne län, belägen nära Älmhult på andra sidan gränsen till Småland. Strax utanför Killeberg passerar riksväg 23 mellan Malmö och Växjö. I nutiden finns i Killeberg fortfarande kvar en kombinerad livsmedelsbutik/servering, ett sadelmakeri, en bilverkstad och tre frisersalonger.

Yta: 105,12 hektar
Invånare: 585, år 2010

Här finns mer information om staden Killeberg.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.