Fastighetsbolag som har fastigheter i Kävlinge

Annons:
I Kävlinge finns det 3 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Kävlinge. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Kävlinge. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Kävlinge så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Kävlinge så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Kävlinge så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Kävlinge. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Kävlinge har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Kävlinge

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Kävlinge har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Kävlinge. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Kävlinge du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Kävlinge kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Kävlinge om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Kävlinge. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Kävlinge som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.

J Ö L Fastigheter AB
Karabyv. 3
244 93 KÄVLINGE


KKB Fastigheter AB
Nyg. 8 C
244 30 Kävlinge


Montage Pågarna Syd HB
Kvarng. 81
244 32 Kävlinge

Annons:

Fastighetsägare i Kävlinge

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Kävlinge. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Kävlinge från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Kävlinge som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Kävlinge.

Fastighetsmäklare i Kävlinge

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Kävlinge så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Kävlinge från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Kävlinge riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Kävlinge

Kävlinge är en tätort och centralort i Kävlinge kommun i Skåne län. Kävlinge tros ha vuxit upp som ett vadställe vid Kävlingeån, senare byggdes en bro på platsen mot Furulund. Flera kulturföreningar finns. Varav de nyare är Konstforum och Musikföreningen i Kävlinge. Folkets Park Kävlinge har varje sommar kulturarrangemang för tusentals gäster.

Yta: 468,47 hektar
Invånare: 9046, år 2010

Här finns mer information om staden Kävlinge.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.