Fastighetsbolag som har fastigheter i Kattarp

Annons:
I Kattarp finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Kattarp. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Kattarp. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Kattarp så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Kattarp så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Kattarp så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Kattarp. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Kattarp har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Kattarp

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Kattarp har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Kattarp. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Kattarp du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Kattarp kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Kattarp om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Kattarp. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Kattarp som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Fleninge Gunnestorp AB
FleningeTurcosa Fastighetsservice AB
Rallareg. 2 A


Fastighets AB Furutorp
Ringg. 32
254 70 KATTARP


Fastighetskompaniet Helsingborg AB
Östrabyv. 169
254 70 KATTARP


Turcosa Fastighets AB
Rallareg. 2 A
254 70 KATTARP

Annons:

Fastighetsägare i Kattarp

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Kattarp. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Kattarp från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Kattarp som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Kattarp.

Fastighetsmäklare i Kattarp

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Kattarp så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Kattarp från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Kattarp riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Kattarp

Kattarp är en tätort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Kattarps socken belägen cirka en mil nordost om Helsingborg längs järnvägen mellan Helsingborg och Ängelholm. Kattarp var förr en järnvägsknut. Kattarps kyrka uppfördes på 1200-talet. Den gamla sockenstugan, uppförd 1882 i gult tegel, ligger nära kyrkan.

Yta: 52,58 hektar
Invånare: 688, år 2010

Här finns mer information om staden Kattarp.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.