Fastighetsbolag som har fastigheter i Kågeröd

Annons:
I Kågeröd finns det 20 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Kågeröd. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Kågeröd. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Kågeröd så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Kågeröd så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Kågeröd så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Kågeröd. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Kågeröd har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Kågeröd

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Kågeröd har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Kågeröd. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Kågeröd du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Kågeröd kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Kågeröd om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Kågeröd. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Kågeröd som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Jennys Dreamroom
Söderåsv. 1Fastighetsbolaget Olavie
Industrig. 6Munkabo Fastighets AB
Stenestad 2505Duch Fastigheter AB
Stenhuggareg. 32Andersson, Max Leif Börje
DomherregViltpassets Samfällighetsförening
Åkarpsmölla 1495LYHAHLEN HB
PerBVL Söderåsen AB
Böketoftav. 19


Donefix Hyres AB
Lillevångsg. 3
268 77 Kågeröd


Dragesholm AB
Dragesholm säteri
268 76 KÅGERÖD


Gålarp-Bonarps Samfällighetsförening
Magleröd
268 76 KÅGERÖD


HB Skånsk Fönsterputs
Byg. 6 B
268 77 Kågeröd


K Fastigheter HB
Industrig. 7
268 77 Kågeröd


Knutstorps Gård
Knutstorp 1081
268 76 KÅGERÖD


Kågeröds Fastighets & Service AB
Ärlag. 10
268 77 Kågeröd


Mark & Anläggning
Simmelsberga 2179
268 76 KÅGERÖD


Ramlösa Invest AB
Gålarp 2515
268 76 KÅGERÖD


Ring Knutstorp
Knutstorp
268 76 KÅGERÖD


Skaftarps Vägsamfällighet
Bauseröd
268 76 KÅGERÖD


Zambana
Pålstorpsv. 40
268 77 Kågeröd

Annons:

Fastighetsägare i Kågeröd

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Kågeröd. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Kågeröd från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Kågeröd som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Kågeröd.

Fastighetsmäklare i Kågeröd

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Kågeröd så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Kågeröd från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Kågeröd riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Kågeröd

Kågeröd är en tätort i Svalövs kommun och kyrkby i Kågeröds socken i Skåne. Kågeröd ligger cirka 10 km norr om Svalöv vid Söderåsens sydsluttning. Cirka 4 km öster om tätorten ligger Knutstorp, slottet där astronomen Tycho Brahe föddes. Mellan slottet och tätorten finns motorsportbanan Ring Knutstorp.

Yta: 161,12 hektar
Invånare: 1446, år 2010

Här finns mer information om staden Kågeröd.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.