Fastighetsbolag som har fastigheter i Jonstorp

Annons:
I Jonstorp finns det 20 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Jonstorp. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Jonstorp. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Jonstorp så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Jonstorp så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Jonstorp så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Jonstorp. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Jonstorp har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Jonstorp

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Jonstorp har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Jonstorp. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Jonstorp du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Jonstorp kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Jonstorp om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Jonstorp. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Jonstorp som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Görslövs Samfällighetsförening
PromenadenBygg & Fastighetsförvaltning Jonas Hellsten
N. Kustv. 318Th o Elsa Segerfalks Stift F Främj Av Med Forskn
GategårdsvSäfström & Torstensson AB
Baljav. 212Jonstorps Bygg o Entreprenad
HallonvHans-Åke Och Inger Persson
KrusbärsvDonationsfonden Assarina och Lars Jönssons Minne
SödåkravFastighetsbyrån Snapphanen
Tranekärrsv. 91Södåkra 1:10
Mejeriv. 206 -8Vidhav Solutions AB
HässlebovGöran Olssons El-Montage I Jonstorp
Tunnebergav. 6


Boleva Mäklarna AB
Idrottsv. 32
263 71 Jonstorp


Fjälastorp 8:8
Tvättehallsv. 5
263 92 JONSTORP


Gsson
N. Unnarpsv. 57
263 92 JONSTORP


Henrik O Helena Söderlind
G. Södåkrav. 11
263 92 JONSTORP


Jonstorps Vägförening
Sommarstugev. 21
263 71 Jonstorp


Mabeto Fastigheter AB
Jonstorpsv. 79
263 71 Jonstorp


Pbcb Fastighetsförvaltning AB
Jonstorpsv. 42
263 71 Jonstorp


Persson & Magnusson Fastigheter AB
Karindahlsv. 6
263 71 Jonstorp


Tranmås Samfällighetsförening
Måbärsv. 16
263 71 Jonstorp

Annons:

Fastighetsägare i Jonstorp

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Jonstorp. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Jonstorp från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Jonstorp som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Jonstorp.

Fastighetsmäklare i Jonstorp

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Jonstorp så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Jonstorp från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Jonstorp riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Jonstorp

Jonstorp är en tätort i Höganäs kommun och kyrkby i Jonstorps socken i nordvästra Skåne belägen vid Skäldervikens strand. Den nordöstra delen av Jonstorp räknades år 2000 av SCB som en separat småort, Jonstorp (nordöstra delen). I Jonstorp ligger Jonstorps kyrka, Tunneberga Gästgivaregård, samt STF Vandrarhem Jonstorp.

Yta: 147,48 ha
Invånare: 1880, år 2010

Här finns mer information om staden Jonstorp.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.