Fastighetsbolag som har fastigheter i Hörja

Annons:
I Hörja finns det 2 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Hörja. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Hörja. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Hörja så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Hörja så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Hörja så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Hörja. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Hörja har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Hörja

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Hörja har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Hörja. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Hörja du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Hörja kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Hörja om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Hörja. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Hörja som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.

Hörja 7:24
Hörja 5045
282 94 HÖRJA


T.N.Direktimport
Örkelljungav. 19
282 94 HÖRJA

Annons:

Fastighetsägare i Hörja

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Hörja. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Hörja från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Hörja som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Hörja.

Fastighetsmäklare i Hörja

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Hörja så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Hörja från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Hörja riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Hörja

Hörja är en småort i Hässleholms kommun och kyrkby i Hörja socken i Skåne cirka 6 km norr om Tyringe. Hörja kyrka är byggd av gråsten. I dag kvarstår långhus och kor från medeltiden.

Yta: 29 hektar
Invånare: 193, år 2010

Här finns mer information om staden Hörja.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.