Fastighetsbolag som har fastigheter i Hörby

Annons:
I Hörby finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Hörby. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Hörby. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Hörby så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Hörby så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Hörby så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Hörby. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Hörby har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Hörby

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Hörby har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Hörby. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Hörby du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Hörby kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Hörby om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Hörby. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Hörby som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Drakesholm Ek för
TingsgEksala AB
östrabyEninge & Larke Fastigheter AB
Vallmog. 1Hall & Arvidsson Fastigheter AB
Benarp


Anderssons Fastigheter Hörby AB
Parkg. 52
242 35 Hörby


Hörbybostäder AB
Ringsjöv. 4
242 31 Hörby


Ronny Karlsson Fastighetsförmedling
Gamla Torg
242 31 Hörby


Sifast AB
Nya Torg 3
242 31 Hörby


Svensk Fastighetsförmedling
Storg. 3
242 31 Hörby


Svenska Mark & Fastigheter AB
Askgränd 5
242 35 Hörby

Annons:

Fastighetsägare i Hörby

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Hörby. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Hörby från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Hörby som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Hörby.

Fastighetsmäklare i Hörby

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Hörby så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Hörby från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Hörby riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Hörby

Hörby är en tätort och centralort i Hörby kommun i Skåne län. Hörby ligger längs med E22:s sträckning ungefär 35 kilometer nordöst om Lund och 44 kilometer sydväst om Kristianstad. Den ligger nära Östra Ringsjön och ungefär 12 kilometer sydost om Höör.

Yta: 422,70 hektar
Invånare: 7085, år 2010

Här finns mer information om staden Hörby.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.