Fastighetsbolag som har fastigheter i Höör

Annons:
I Höör finns det 11 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Höör. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Höör. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Höör så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Höör så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Höör så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Höör. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Höör har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Höör

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Höör har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Höör. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Höör du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Höör kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Höör om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Höör. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Höör som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Björnlunds Fastigheter AB
Kvistg. 7Ucars Bilverkstad AB
IndustrigEllman fastigheter AB
Flintav. 1


BM Fastigheter
Nya Torg 1
243 30 Höör


Ctc Fastigheter
Kaptensg. 12
243 31 HÖÖR


Cyréns Fastigheter AB
Nya Torg 11
243 30 Höör


Höörs Fastighets AB
Björkg. 54
243 34 Höör


Höörs Fastighets AB
Björkg. 54
243 34 Höör


Kenneth Persson EL i Höör
Vinterg. 7
243 34 Höör


Svensk Fastighetsförmedling
Storg. 35
243 30 Höör


Vetnutra Fastigheter AB
Terminalv. 2
243 35 HÖÖR

Annons:

Fastighetsägare i Höör

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Höör. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Höör från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Höör som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Höör.

Fastighetsmäklare i Höör

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Höör så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Höör från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Höör riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Höör

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånare: 7865, år 2010

Här finns mer information om staden Höör.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.