Fastighetsbolag som har fastigheter i Harlösa

Annons:
I Harlösa finns det 4 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Harlösa. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Harlösa. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Harlösa så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Harlösa så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Harlösa så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Harlösa. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Harlösa har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Harlösa

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Harlösa har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Harlösa. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Harlösa du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Harlösa kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Harlösa om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Harlösa. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Harlösa som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.

Harlösa Vägförening
Gårdstångav. 16
241 65 Harlösa


Håkansson, Lars-Börje
Hunneberga 312
241 64 HARLÖSA


MP Byggpartner
Harlösa 406
241 64 HARLÖSA


MS-Fastighetsservice
Gårdstångav. 8
241 65 Harlösa

Annons:

Fastighetsägare i Harlösa

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Harlösa. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Harlösa från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Harlösa som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Harlösa.

Fastighetsmäklare i Harlösa

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Harlösa så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Harlösa från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Harlösa riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Harlösa

Harlösa är en tätort i Eslövs kommun i Skåne, belägen ett par kilometer från Vombsjön. I Harlösa finns cementindustri och livsmedelsindustri med Harlösa Charkuterier. Tidigare fanns här Molinderska konservfabriken, i folkmun kallad mejeriet, som tillverkade kondenserad mjölk som såldes till fartyg världen över.

Yta: 77,91 hektar
Invånare: 763, år 2010

Här finns mer information om staden Harlösa.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.