Fastighetsbolag som har fastigheter i Glimåkra

Annons:
I Glimåkra finns det 15 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Glimåkra. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Glimåkra. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Glimåkra så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Glimåkra så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Glimåkra så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Glimåkra. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Glimåkra har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Glimåkra

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Glimåkra har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Glimåkra. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Glimåkra du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Glimåkra kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Glimåkra om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Glimåkra. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Glimåkra som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Experts Eurotech Solutions HB
StoraTykabyggets Fastighets AB
Kilinge 2035 BTeam Travel Konferens- och Resespecialisten Ttkr
Fabriksg. 2Tockarp-Östaröd Samfällighetsförening
TockarpFastighet Degeln 1
SlättebergaÅkerigaraget, AB
HittarpsvGlimåkra Event AB
Idrottsv. 4


Boalt Terminal AB
Ekeröd 1257
280 64 GLIMÅKRA


Bsg Bygg, Snickeri & Glas AB
Drakaberga 1021
280 64 GLIMÅKRA


Göinge Hts
Ö. Järnvägsg. 4
280 64 GLIMÅKRA


Hagman & Seipp Fastighets AB
Brobyv. 6
280 64 GLIMÅKRA


Kilinge Mekaniska AB
Brobyv. 6
280 64 GLIMÅKRA


Medvind
Källbog. 1
280 64 GLIMÅKRA


Snarrarps Samfällighetsförening
Snarrarp 1092
280 64 GLIMÅKRA


Vesslarp 1:14 Per O Miki Josefsson
Vesslarp 1148
280 64 GLIMÅKRA

Annons:

Fastighetsägare i Glimåkra

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Glimåkra. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Glimåkra från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Glimåkra som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Glimåkra.

Fastighetsmäklare i Glimåkra

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Glimåkra så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Glimåkra från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Glimåkra riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Glimåkra

Glimåkra är en tätort i Östra Göinge kommun i Skåne län. Glimåkra var och är kyrkbyn i Glimåkra socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Glimåkra landskommun. Orten blev stationssamhälle vid Kristianstad-Immelns järnväg (KIJ), vilken 1886 förlängdes till Glimåkra.

Yta: 185,68 hektar
Invånare: 1386, år 2010

Här finns mer information om staden Glimåkra.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.