Fastighetsbolag som har fastigheter i Glemmingebro

Annons:
I Glemmingebro finns det 8 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Glemmingebro. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Glemmingebro. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Glemmingebro så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Glemmingebro så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Glemmingebro så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Glemmingebro. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Glemmingebro har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Glemmingebro

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Glemmingebro har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Glemmingebro. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Glemmingebro du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Glemmingebro kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Glemmingebro om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Glemmingebro. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Glemmingebro som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Jakobsson, Stig Arne
PlogvAndersson, Nils Andreas
KnappsdalavLindros Tapetserarverkstad Eftr.
IngelstorpÖsterlendoktorn AB
G. Kustv. 12Rekman Bygg & Trä AB
Kullhögsv


Glemminge Bilelektronik
Glemmingev. 9
270 21 Glemmingebro


H. Hallström & P. Nilsson Fastighets AB
Tågarpsv. 277
270 21 Glemmingebro


Urax Fastighets AB I Ystad
Lindéns v. 6
270 21 Glemmingebro

Annons:

Fastighetsägare i Glemmingebro

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Glemmingebro. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Glemmingebro från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Glemmingebro som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Glemmingebro.

Fastighetsmäklare i Glemmingebro

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Glemmingebro så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Glemmingebro från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Glemmingebro riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Glemmingebro

Glemmingebro är en tätort i Ystads kommun och kyrkby i Glemminge socken i Skåne, belägen vid Riksväg 9 öster om Ystad. Strax öster om orten finns byn Glemminge-Tågarp. Glemmingebro är främst en bostadsort. Här finns Glemminge kyrka. I byn finns bland annat en livsmedelsaffär, två antikaffärer, ett snickeri och en bygghandel.

Yta: 48 hektar
Invånare: 376, år 2011

Här finns mer information om staden Glemmingebro.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.