Fastighetsbolag som har fastigheter i Genarp

Annons:
I Genarp finns det 21 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Genarp. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Genarp. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Genarp så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Genarp så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Genarp så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Genarp. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Genarp har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Genarp

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Genarp har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Genarp. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Genarp du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Genarp kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Genarp om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Genarp. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Genarp som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Jan Bengtsson
önneslövCronholm Gårdar
AssartorpSkomakaregården I Genarp AB
070 - 841 79 66Svenssons Spelhörna I Genarp AB
HeckebergavBodils Trädgård
RingaregårdenKent Peterssons Fastigheter AB
Paprikav. 3


28:Ans Bygg & Fastighetsservice AB
Kyrkov. 28
247 71 Genarp


Andersson & Wigström Fastigheter AB
Åberga Fäladsv. 4
247 72 GENARP


Björnstorp och Svenstorps Godsförvaltning
Björnstorps Slott
247 98 GENARP


Cover Konsult
Kalthus 991
247 99 Genarp


Fastighets AB Odengatan
Gyllebo Säteri 761
247 98 GENARP


Fh Plåt AB
Häckeberga 731
247 98 GENARP


Fost AB
Ledholmsv. 3
247 72 GENARP


Häckeberga Slott
Häckeberga Slott
247 98 GENARP


Häckeberga Säteri AB
Häckeberga Gård 977
247 98 GENARP


Jönsson & Svensson Fastighetsservicei Genarp AB
Risav. 3
247 72 GENARP


Kärran Fastighet HB
Kontoristg. 6
247 70 GENARP


Kärrvallen 11 I Genarp AB
Lillegårdsv. 14
247 70 GENARP


Marianne Blad
Äspet 161
247 99 Genarp


Pl Fastigheter & Förvaltning
Lyngby 153
247 99 Genarp


Wersäll, Claes Rolf Boson
Toppeladugård 291
247 99 Genarp

Annons:

Fastighetsägare i Genarp

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Genarp. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Genarp från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Genarp som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Genarp.

Fastighetsmäklare i Genarp

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Genarp så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Genarp från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Genarp riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Genarp

Genarp är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Genarps socken i Skåne. Bebyggelsen domineras av småhus. Här finns Genarps kyrka och två skolor: Häckebergaskolan och Genarps skola. I byns omedelbara närhet ligger tre slott, varav det största är Häckeberga slott. Toppeladugård har tidigare lytt under Häckeberga slott.

Yta: 170,23 hektar
Invånare: 2892, år 2010

Här finns mer information om staden Genarp.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.