Fastighetsbolag som har fastigheter i Gärsnäs

Annons:
I Gärsnäs finns det 11 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Gärsnäs. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Gärsnäs. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Gärsnäs så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Gärsnäs så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Gärsnäs så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Gärsnäs. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Gärsnäs har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Gärsnäs

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Gärsnäs har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Gärsnäs. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Gärsnäs du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Gärsnäs kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Gärsnäs om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Gärsnäs. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Gärsnäs som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Areskougs Mekaniska Verkstad
Komstad 2026Kent-Åkes Fastighetsomsorg AB
MöllegHivlevägens Samfällighetsförening
Komstad 941Gyllebosjö Samfällighetsförening
Gyllebo


Anders Johnsson & Else-Marie Johnsson Stugby
Stockeboda Gård
GÄRSNÄS


Carita Månsson
Komstad 2026
272 96 GÄRSNÄS


Eilertslunds Vägsamfällighet
Eilertslund
272 97 Gärsnäs


John Reino Jonasson
Skräddaröd Hassleryd 1
272 97 Gärsnäs


Mårtenssons All Service På Österlen
Vemmerlövstorp 28
272 97 Gärsnäs


Nils-Ingemar Schön För Nils-Ingemar Schön
Stiby 185
272 96 GÄRSNÄS


Uppvik & döttrar
Ö. Vemmerlövs Kyrka 7 A
272 97 Gärsnäs

Annons:

Fastighetsägare i Gärsnäs

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Gärsnäs. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Gärsnäs från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Gärsnäs som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Gärsnäs.

Fastighetsmäklare i Gärsnäs

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Gärsnäs så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Gärsnäs från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Gärsnäs riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Gärsnäs

Gärsnäs är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län, på Österlen. I Gärsnäs by finns det en mellanstadieskola som färdigställdes år 1960. Arkitektens namn var Bror Thornberg och byggmästaren hette Adolf Jönsson. I Gärsnäs finns möbelindustrin Gärsnäs AB.

Yta: 98,99 hektar
Invånare: 1000, år 2010

Här finns mer information om staden Gärsnäs.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.