Fastighetsbolag som har fastigheter i Furulund

Annons:
I Furulund finns det 8 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Furulund. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Furulund. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Furulund så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Furulund så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Furulund så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Furulund. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Furulund har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Furulund

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Furulund har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Furulund. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Furulund du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Furulund kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Furulund om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Furulund. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Furulund som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


PJA Fastighets AB
KungsgThuvessons Måleri Eftr. Jonas
IdungForsberg Fastigheter Syd AB
Gårdsv. 22 A


Agile Fastighetsservice
Triangelg. 34
244 62 FURULUND


Furumacken
Hantverkareg. 1
244 62 FURULUND


Hoverby Fastigheter AB
Lackalänga Byg. 59
244 60 FURULUND


NymanS Alltjänst
Tordisg. 17
244 65 Furulund


Sameliste 03 Invest AB
Liljeg. 2
244 60 FURULUND

Annons:

Fastighetsägare i Furulund

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Furulund. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Furulund från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Furulund som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Furulund.

Fastighetsmäklare i Furulund

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Furulund så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Furulund från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Furulund riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Furulund

Furulund är en tätort i Kävlinge kommun i Skåne län. Orten ligger till stora delar på södra sluttningen i Kävlingeåns sänka. Inom samhället finns för Lundaslätten relativt stora skogsdungar med främst tall, varifrån namnet antas komma. I sydöstra delen av tätorten ligger Lackalänga, kyrkby i Lackalänga socken med Lackalänga kyrka.

Yta: 279,68 hektar
Invånare: 4180, år 2010

Här finns mer information om staden Furulund.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.