Fastighetsbolag som har fastigheter i Fleninge

Annons:
I Fleninge finns det 8 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Fleninge. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Fleninge. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Fleninge så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Fleninge så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Fleninge så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Fleninge. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Fleninge har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Fleninge

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Fleninge har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Fleninge. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Fleninge du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Fleninge kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Fleninge om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Fleninge. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Fleninge som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Fleninge Gästgifvaregård AB
FlöjavägenCaroline Mannheimer
Fleningevägen 419Bengt-Arne Magnus Persson
FleningevägenKnuttorget, Förvaltnings AB
Västkustvägen


Fastighets AB Bali
Djurhagshusvägen 119
254 77 FLENINGE


Lnt Fastighets AB
Fleningev. 272
254 77 FLENINGE


Rågen 16
Fleningevägen 310
254 77 FLENINGE


W-Snickerier Fastigheter AB
Vagnmakarev. 150
254 77 FLENINGE

Annons:

Fastighetsägare i Fleninge

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Fleninge. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Fleninge från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Fleninge som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Fleninge.

Fastighetsmäklare i Fleninge

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Fleninge så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Fleninge från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Fleninge riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Fleninge

Fleninge är en småort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Fleninge socken i Skåne. Sveriges äldsta motell, från 1954 och ritat av arkitekten Gustaf Birch-Lindgren, är beläget här. Fleninge är beläget cirka 6 kilometer nordost om Helsingborg och några kilometer öster om Ödåkra. Orten omges helt av en svagt böljande fullåkersbygd.

Yta: 33 hektar
Invånare: 192, år 2010

Här finns mer information om staden Fleninge.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.