Fastighetsbolag som har fastigheter i Fjälkinge

Annons:
I Fjälkinge finns det 22 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Fjälkinge. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Fjälkinge. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Fjälkinge så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Fjälkinge så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Fjälkinge så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Fjälkinge. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Fjälkinge har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Fjälkinge

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Fjälkinge har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Fjälkinge. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Fjälkinge du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Fjälkinge kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Fjälkinge om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Fjälkinge. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Fjälkinge som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Håkan Börjesson Byggare Fastighetsförvaltning AB
Peder Billes v. 17Viby Bys Samfällighetsförening
Rosenborgsv. 87Gudmundsons Lantbruk O Taxi
BarumsvKristianstad Hörröd 28:1
Thimsfuret 4Kvastmakarestigens Samfällighetsförening
Kvastmakarestigen 102Bröderna Johansson
Furulundsv. 173Amh Fastighets AB
Alfred Fjelners v. 2Nymö-Lerdala Samfällighetsförening
GälltoftavRa Kvalitet Svets Fastigheter AB
GamlaLars Stjärnkvist Fastigheter AB
Väjlesjöv044-Bygg & Fastighetsservice, Andreas Walthersso
HallingavCpp Fastigheter AB
Micklagårdsv


A & J Molin Fastighetsförvaltning AB
Bäckaskogsv. 162
290 34 FJÄLKINGE


A-Livs i Fjälkinge AB
Fjällbov. 14
290 34 FJÄLKINGE


Bodelsson Bygg & Fastigheter
Släbov. 7 -22
290 34 FJÄLKINGE


Bröderna Ljungs Fastigheter
Sölvesborgsv. 478
290 34 FJÄLKINGE


Kiebu AB
Smörlyckev. 6
290 34 FJÄLKINGE


Lyckeby Industrial AB
Motor & Marin i Bäckaskog AB
Bäckaskogsv. 162
290 34 FJÄLKINGE


Netray Fastigheter AB
Kiabyv. 5
290 34 FJÄLKINGE


Nymö Förskola
Kvastmakarestigen 19
290 34 FJÄLKINGE


Welfast AB
Capollov. 11
290 34 FJÄLKINGE

Annons:

Fastighetsägare i Fjälkinge

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Fjälkinge. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Fjälkinge från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Fjälkinge som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Fjälkinge.

Fastighetsmäklare i Fjälkinge

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Fjälkinge så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Fjälkinge från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Fjälkinge riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Fjälkinge

Fjälkinge är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län och kyrkby i Fjälkinge socken, belägen cirka åtta kilometer öster om Kristianstad vid E22:an mellan Kristianstad och Bromölla. Orten är den femte största i Kristianstads kommun. Den östra delen räknas av Statistiska centralbyrån som en separat småort, "Fjälkinge (östra delen)".

Yta: 134,81 hektar
Invånare: 1690, år 2010

Här finns mer information om staden Fjälkinge.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.