Fastighetsbolag som har fastigheter i Everöd

Annons:
I Everöd finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Everöd. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Everöd. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Everöd så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Everöd så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Everöd så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Everöd. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Everöd har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Everöd

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Everöd har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Everöd. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Everöd du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Everöd kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Everöd om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Everöd. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Everöd som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.

AO Water AB
Martin Jöns v. 300
297 92 Everöd


Everöds Elbyrå Förvaltnings AB
Box 53
297 02 EVERÖD


G.E. Handelshus AB
Stora v. 14
297 72 Everöd


Jutas AB
Degebergav. 646 -80
297 92 Everöd


Millpool Kapitalinvest AB
Lyngsjöv. 55 -53
297 92 Everöd

Annons:

Fastighetsägare i Everöd

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Everöd. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Everöd från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Everöd som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Everöd.

Fastighetsmäklare i Everöd

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Everöd så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Everöd från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Everöd riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Everöd

Everöd är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Everöds socken i Skåne, belägen söder om Kristianstad. I Everöd finns Everöds kyrka och strax utanför Kristianstad Österlen Airport.Everöd har en aktiv idrottsförening (Everöds IF ) med både herr- och damlag samt flertal ungdomslag.

Yta: 124,28 hektar
Invånare: 885, år 2010

Här finns mer information om staden Everöd.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.