Fastighetsbolag som har fastigheter i Eket

Annons:
I Eket finns det 4 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Eket. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Eket. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Eket så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Eket så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Eket så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Eket. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Eket har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Eket

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Eket har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Eket. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Eket du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Eket kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Eket om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Eket. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Eket som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.

Byggnads AB Gösta Bengtsson
Fabriksv. 2
286 95 EKET


Eket Fastigheter AB
Villav. 3
286 95 EKET


Gösta Bengtsson Fastighets AB
Fabriksv. 2
286 95 EKET


Mäklarfirman Torgny Wahlström
Elds v. 30
286 95 EKET

Annons:

Fastighetsägare i Eket

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Eket. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Eket från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Eket som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Eket.

Fastighetsmäklare i Eket

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Eket så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Eket från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Eket riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Eket

Eket är en tätort i Örkelljunga kommun och kyrkby i Rya socken i Skåne, belägen längs E4 cirka sex kilometer söder om centralorten Örkelljunga. Rya kyrka ligger i Eket. Många i Eket jobbar på Ekets Mekaniska, som är en stor fabrik där.

Yta: 74,52 hektar
Invånare: 409, år 2010

Här finns mer information om staden Eket.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.