Fastighetsbolag som har fastigheter i Ekeby

Annons:
I Ekeby finns det 2 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Ekeby. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Ekeby. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Ekeby så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Ekeby så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Ekeby så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Ekeby. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Ekeby har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Ekeby

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Ekeby har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Ekeby. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Ekeby du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Ekeby kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Ekeby om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Ekeby. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Ekeby som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.

Ekebygg Janne Saltarski
Bruksg. 16
267 75 EKEBY


Helsingborgs Stängsel AB
Spannmålsg. 13
267 76 Ekeby

Annons:

Fastighetsägare i Ekeby

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Ekeby. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Ekeby från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Ekeby som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Ekeby.

Fastighetsmäklare i Ekeby

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Ekeby så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Ekeby från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Ekeby riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Ekeby

Ekeby är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Orten består av två sammanvuxna samhällen - Ekeby, kyrkby i Ekeby socken, och brukssamhället Skromberga. I Ekeby finns ett radio- och teletekniskt museum.

Yta: 303,46 hektar
Invånare: 3230, år 2010

Här finns mer information om staden Ekeby.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.