Fastighetsbolag som har fastigheter i Dösjebro

Annons:
I Dösjebro finns det 11 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Dösjebro. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Dösjebro. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Dösjebro så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Dösjebro så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Dösjebro så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Dösjebro. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Dösjebro har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Dösjebro

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Dösjebro har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Dösjebro. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Dösjebro du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Dösjebro kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Dösjebro om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Dösjebro. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Dösjebro som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Åhälla AB
Huvudstorpsv. 185 -36Fastigheten Dagstorp 5:2
Gamlegård Postlåda 155Thérése Matställe
HästgårdsvPetter Olssons Vägens Samfäll.För
KvärlövOlle Olsson För Saxtorp 2:116
VLjungquist & Olenmark AB
Dagstorpsv. 198JTB Konsult & Bygg AB
Björnstorpsv. 3


Majoyard Property AB
Furuhillsvägen
244 95 Dösjebro


Mb Grönsaker AB
Skogsborgsv. 94
244 95 Dösjebro


Sv Holding AB
Karabyv. 543
244 71 Dösjebro


Växthuset I Landskrona AB
V. Karaby Kyrkov. 6
244 95 Dösjebro

Annons:

Fastighetsägare i Dösjebro

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Dösjebro. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Dösjebro från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Dösjebro som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Dösjebro.

Fastighetsmäklare i Dösjebro

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Dösjebro så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Dösjebro från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Dösjebro riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Dösjebro

Dösjebro är en tätort i Kävlinge kommun i Skåne län. Dösjebro avgränsas norrut av Saxån och i övriga riktningar av öppna fält. Orten har en grundskola, järnvägsstation, m.m. Föreningslivet består bland annat av fotbollsklubben Dösjöbro IF, scoutkåren och byalaget.

Yta: 57,10 hektar
Invånare: 858, år 2010

Här finns mer information om staden Dösjebro.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.